100% FORNØYDGARANTI
FRI FRAKT OVER 1500KR
365 DAGERS ÅPENT KJØP
FRI BYTTE

Cloud Up 2X Ny versjon

1699,-

Cloud Up 2X Ny versjon

1699,-

Utsolgt

+ -

Teknisk Informasjon

Ny versjon av bestselgeren Cloud 2 grå! I motsetning til standard Cloud 2 har Cloud 2 2018 fått bedre ventilasjon og kan nå fungere som selvstående telt. Produsert i samme solide materiale som kombinerer styrke og vekt på best mulig måte. Veier kun 1380gram netto! 

Teltet er noe lettere og har en sterkere ytterduk, det er også selvstående, noe som er praktisk hvis du telter direkte på fjell eller annet hardt underlag. Dette er et to-perons tur/fjelltelt i meget høy kvalitet til en meget god pris. Cloud 2  grå er designet med fokus på  kvalitet, utmerket funksjonalitet og lav vekt. Det er produsert i ultralett og slitesterkt 20D ripstop nylon og har teltstenger i 7001 aluminium. Her har man fått et lett telt som samtidig har den beste slitestyrke. Teltet er meget lett og sette opp, det tar kun noen få minutter. Cloud 2 er 100% vanntett og vindtett. Det har riktig mengde festepunkter og solide teltplugger i aluminium. . Cloud 2 grå egner seg utmerke til bruk vår, sommer og høst. Det kan også brukes om vinteren men da anbefaler vi Cloud-serien som har snøskjørt. 

 • Yttermateriale: 20D Nylon
 • Teltstenger materiale: 7001 aluminium
 • Innertelt: 20D  nylon
 • Mesh materiale: B3 pustende mesh
 • Bunn materiale: 150D Oxford materiale
 • Yttertelt vannsøyle: PU4000mm
 • Bunn vannsøyle: PU4000mm
 • Total lengde: 270cm
 • Bredde: 125cm
 • Høyde: 110cm
 • Footprint medfølger

Produktomtaler

tom - Verifisert kunde
Enkelt og sette opp. Tar liten plass i sekken. vind og værbestandig
08 Aug 2018
Morten Ness - Verifisert kunde
Har bare brukt teltet i ett døgn. Teltet er lett og enkelt å sette opp. Tåler vind godt, merket knapt vinden. Har et meget godt førsteinntrykk.
21 Aug 2018
Natalie - Verifisert kunde
Godt telt. Har sovet ute i voldsom regn og vind, og merket ikke noe til det. Eneste er at det er litt lite for to personer, mtp utstyr som plasseres på innerteltet. Ellers anbefales det!
21 Aug 2018
Fernando - Verifisert kunde
Flott telt, særlig etter utbedringer i 2018 modell, solid og romslig. Høykvalitet på alt. veier vedlig lite også og er meget enkelt å sette den opp. Mye telt for pengene! Anbefales.
30 Oct 2018
Stefan Delic - Verifisert kunde
Den var veldig lett å sette opp og den hadde behova mine møtt for to personer. Det eneste negative er at om det er to stykk så er det ikke mye plass til sekk og lignende hvis det regner ute.
25 Apr 2019

Utsolgt

+ -

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER