100% FORNØYDGARANTI
FRI FRAKT OVER 1500KR
365 DAGERS ÅPENT KJØP
FRI BYTTE

AmundsenWJ Jakke Dame Azure Blue

499,- 999,-

AmundsenWJ Jakke Dame Azure Blue

999,- 499,-
Størrelse
+ -
Størrelse
+ -

AmundsenPro jakken er skreddersydd for nordiske forhold. Med sin perfekt passform og alle tekniske egenskaper er dette en jakke som passer til en mengde aktiviteter. Kanskje aller best egner den seg til lange turer i skog og mark.

  • 2stk romslige brystlommer
  • 2stk frontlommer
  • 1stk mobillomme
  • 3-veis justerbar hette
  • Ventilasjon i siden på jakke
  • Justering i bunn på jakke
  • NFActiveStretch2
  • NFUltra1000

Jakkene er små i størrelsene gå opp en størrelse fra det du vanligvis bruker.

Les merVis mindre

Teknisk Informasjon

Eksepsjonelle pusteegenskaper, kraftig vannavstøtende og en rekke praktiske lommer og detaljer. Jakken er produsert i 2 forskjellige materialer for å sikre optimal passform, fleksibilitet og funksjonalitet.

Det lilla partiet er produsert i NFActiveStretch2 som består av 90% nylon og 10% spandex. Det mørkegrå partiet er produsert i NFUltra1000 som består av 65% polyester og 35% bomull. Det grå partier kan vokses inn for å sikre ekstra gode vannavstøtende egenskaper.

Jakken har flere praktiske lommer. 2stk brystlommer med mobillomme. 2stk lommer i front. Ventilasjon på siden og 3-veis justerbar hette. Her får man en fantastisk jakke til en helt enestående pris. Jakken er liten i størrelse gå opp 1 størrelse i forhold til det du vanligvis bruker

Produktomtaler

Dorit - Verifisert kunde
Hei. Kjøpte AmundsenWJ jakke og er kjempefornøyd. Meget god passform. Jeg er 160 høy med normal kroppsbygning og str S passet meg perfekt. Har ikke vasket jakken enda, men håper den holder på fargen. Har også tidligere kjøpt Northernfrontier bukse i str. S og er meget godt fornøyd med passformen.
29 May 2017
Elisabeth - Verifisert kunde
170 lang 60 kg valgte str S. Sitter som ett skudd. Kjempe fin passform. Rålekker farge!
24 Sep 2017
Liv Toril Berge - Verifisert kunde
Eg kjøpte str L som eg bruke til vanleg, men Jakka var for liten. Eg har returnert den. Eg ønskte eit større nr, men det var ikkje fleire igjen, dessverre. Jakka var veldig fin, og eg likte den veldig godt Eg er 164 høg, og veg 73 kg
08 Jul 2019

KONTAKT OSS

For henvendelser som gjelder retur, gå til Bytte og Retur. Andre henvendelser sendes til kundeservice@123friluft.no

KONTAKT OSS

tips & råd

Vi har samlet en siden med smarte tips & råd.

KLIKK HER