299,-

Phantom Compression

Størrelse

Produsert i samme gode kvalitet som resten av HighPulse-serien. Kombinasjonen av den beste polyamid og invista lycra sikrer at alle våre tights har den rette kompresjon, spenst og passform. Tightsen sikrer gradert press rundt de store muskelgrupper for å øke blodsirkulasjonen, hvilket gir bedre effekt under og etter trening. Denne tightsen har det vi kaller normalt høyt liv som i tilegg til god kompresjon gir en anti shake/hold-in effekt. Noe liten i størrelse. Gå opp en størrelse fra hva du normalt bruker. Lomme bak for oppbevaring av nøkler etc.

HighPulse utvikler i samarbeid med aktive idrettsutøvere fantastisk kompresjons og treningstøy i absolutt beste kvalitet. Vi elsker sport og trening, og vi mener at alle skal kunne kjøpe og bruke treningstøy i høy kvalitet. Derfor skal HighPulse ha et fornuftig prisnivå der man faktisk betaler for god kvalitet og ikke et overpriset varemerke. HighPulse distribueres kun via 123Sport&Friluft for å kutte unødvendige mellomledd. Det gjør at vi kan kutte prisene ytterligere. Du blir garantert fornøyd med et produkt fra HighPulse. Topp kvalitet, utmerket funksjonalitet og suveren passform.

- Hightech kompresjonsstoff sammensatt av 80% polyamid og 20% invista lycra. Dette sikrer god styrke, utmerket stretch og suveren passform.

  • Flatlock sømmer
  • Gradert kompresjon
  • 360grader stretch
  • 80% polyamid 20% invista lycra
Elin Toftaker - Verifisert kunde
Fantastisk bukse. Er 168cm høy. Bruker s og kjøpte s, passet perfekt
27 Aug 2017
Les mer
Orry - Verifisert kunde
God passform, riktig på str. Jeg er 160, 63kg. Rask levering.
24 Jan 2018
Les mer
Lene Bekkelund Olafsen - Verifisert kunde
Jeg er kjempe fornøyd
04 Feb 2018
Les mer
Cecilie - Verifisert kunde
Litt liten i str. Bruker vanligvis m, men måtte opp i l. Når riktig str kom på plass, blei jeg veldig fornøyd. God passform og tøff bukse i utseende
16 Mar 2018
Les mer
Heidi - Verifisert kunde
Fornøyd, men den er gjennomsiktig
11 Apr 2018
Les mer
Åse - Verifisert kunde
Topp tights til en veldig gunstig pris. Jeg leste at jeg burde gå opp en str, men det skulle jeg ikke gjort. Den hadde vært bra i min normale str. God høyde på livet.
06 May 2018
Les mer
Show all
Størrelse