100% FORNØYDGARANTI
FRI FRAKT OVER 1500KR
365 DAGERS ÅPENT KJØP
FRI BYTTE
299,-

PL Elite Stealth

Størrelse

Produsert i samme gode kvalitet som resten av HighPulse-serien. Kombinasjonen av den beste polyamid og invista lycra sikrer at alle våre tights har den rette kompresjon, spenst og passform. Tightsen sikrer gradert press rundt de store muskelgrupper for å øke blodsirkulasjonen, hvilket gir bedre effekt under og etter trening. Denne tightsen har det vi kaller normalt høyt liv som i tilegg til god kompresjon gir en anti shake/hold-in effekt. Noe liten i størrelse, gå opp en størrelse fra hva du normalt bruker.

 

HighPulse utvikler i samarbeid med aktive idrettsutøvere fantastisk kompresjons og treningstøy i absolutt beste kvalitet. Vi elsker sport og trening, og vi mener at alle skal kunne kjøpe og bruke treningstøy i høy kvalitet. Derfor skal HighPulse ha et fornuftig prisnivå der man faktisk betaler for god kvalitet og ikke et overpriset varemerke. HighPulse distribueres kun via 123Sport&Friluft for å kutte unødvendige mellomledd. Det gjør at vi kan kutte prisene ytterligere. Du blir garantert fornøyd med et produkt fra HighPulse. Topp kvalitet, utmerket funksjonalitet og suveren passform.

- Hightech kompresjonsstoff sammensatt av 80% polyamid og 20% invista lycra. Dette sikrer god styrke, utmerket stretch og suveren passform.

  • Flatlock sømmer
  • Gradert kompresjon
  • 360grader stretch
  • 80% polyamid 20% invista lycra
Nina Aasberg - Verifisert kunde
Er helt hekta på disse kompresjonstightsene til 123friluft. Har 3 stk. Er supergode å ha på seg og er akkurat passe høy i livet. Har prøvd flere kompresjonstightser med dyrt merke. Når ikke opp til disse i det hele tatt. HP logoen blir fort slitt men pyttsann. Kan leve med det til 199,- Er 163cm, 61kg og bruker str. M
29 Aug 2017
Les mer
Therese Irene - Verifisert kunde
Denne tightsen gir mye valuta for pengene! Den er behagelig å ha på og har ingen sømmer/strikk som strammer midt på magen. Jeg er 166 og veier ca 70kg og har denne i str L.
01 Sep 2017
Les mer
Orry - Verifisert kunde
Kjøpte str M. Jeg er 160, 63kg. Passer perfekt. Rask levering
24 Jan 2018
Les mer
Eli - Verifisert kunde
Produktet var veldig bra. Er 168cm høy og 63 kg. Bestilte str.M, den passet flott
09 Mar 2018
Les mer
Maja Emelie - Verifisert kunde
169cm,55kg, Str: S! Litt liten i størrelse, så anbefaler å kjøpe en str større enn du vanligvis bruker. Men ellers er den helt suveren!
23 Mar 2018
Les mer
Nathalie Støfringshaug - Verifisert kunde
normal i størrelse. Jeg er 170cm og bestilte M. Perfekt i lengde. God passform. Litt gjennomsiktig bak, men det funker
10 Dec 2018
Les mer
Eileen Margrethe Børresen - Verifisert kunde
Jeg er vanligvis en Xs-s som heller mest mot small. Kjøpte tightsen i xs og det var helt perfekt. Kan løpe en time uten å måtte dra opp tightsen underveis. Sitter som et skudd og god kompresjon. Sitter veldig pent. Min nye favoritt.
18 Mar 2019
Les mer
Nina - Verifisert kunde
174 cm 70 kg str L. Rett str. Siger noe. Ok...
22 Mar 2019
Les mer
Show all
Størrelse