100% FORNØYDGARANTI
FRI FRAKT OVER 1500KR
365 DAGERS ÅPENT KJØP
FRI BYTTE
549,-

Skagastøl Turbukse Dame Rusty Orange

Størrelse

Skagastøl er en fantastisk tur/fritidsbukse produsert i en kombinasjon av NFUltra1000 og NFActiveStretchV2 som gjør den meget slitesterk og fleksibel. Vindtett og vannavstøtende. 

  • Stretchstoff: 90% nylon/10% spandex
  • Forsterkede partier:65% polyester/35% bomull
  • 2stk romslige lommer i front
  • 2stk Sidelommer
  • Justering i bunn på buksebein
  • Strikk i livet
  • Lissekrok
  • Ventilasjon på innsiden av lår

Normal i størrelse. Se størrelseskart for sikkerhets skyld.

Skagastøl er en fantastisk tur/fritidsbukse produsert i en kombinasjon av NFUltra1000 og NFActiveStretchV2 som gjør den meget slitesterk og fleksibel. Vindtett og vannavstøtende. Kan vokses inn for ekstra gode vannavstøtende egenskaper.

Buksen kan brukes til en rekke aktiviteter som blant annet lange turer i skog og mark, klatring, fiske, jakt etc. Buksen er utstyret med flere praktiske detaljer som gjør at den passer til bruk stort sett hele året. Fleksibel strikk i livet gjør at den tilpasser seg godt rundt livet, og de fleksible partiene i sort gjør at den føles like behagelig ved store bevegelser.

Lufting på innsiden av lår er meget praktisk på varmere dager. En rekke lommer til oppbevaring av mobil, nøkler, kart etc. Normal i størrelse. Se størrelseskart for sikkerhets skyld.

Lene - Verifisert kunde
Kjøpte buksen i str. M i farge Rusty Orange. Satt kjempefint på og synes fargen var enda finere i virkeligheten! Er 173 høy og 63 kg, må bruke belte på for at den skal sitte bra i livet. Men helt perfekt i lårene. Anbefales virkelig!
01 Aug 2017
Les mer
Iren Kristin - Verifisert kunde
Jeg syns det er den beste buksen jeg har kjøpt hos dere,selv om jeg liker de andre også.
09 Sep 2017
Les mer
Marie - Verifisert kunde
Kjempe fin bukse og god passform,bruker 34 i vanlige bukser så xs satt perfekt på.
10 Oct 2017
Les mer
Hege - Verifisert kunde
Super fornøyd med buksen. Jeg målte opp mine mål før jeg bestilte, mine lårmål var litt større(1cm) enn størelsen tilsa og tok sjansen. Null stress for med strets bak så satt den perfekt. Nå gjenstår det å se om kvalitetet holder seg.
10 Nov 2017
Les mer
Paola - Verifisert kunde
Jeg pleier å velge S i størrelsen og er en 166 med litt korte bein og den passer perfekt. Synes at det blir fort litt kald i de elastiske partiene. Men eller en helt topp sittende overtreks bukse.
16 Feb 2018
Les mer
Grethe Karlstad Eide - Verifisert kunde
Jeg er 163 høy og veier 56 kg. Kjøpte Str S og den passet perfekt . Det er en bukse som jeg anbefaler av hele midt hjerte
03 Mar 2018
Les mer
Ellen - Verifisert kunde
Kjøpte xl. Er 1.68 høy, vekt 75 kg. Litt trang i lårene og litt lang i bena. God å høy i livet. Ellen.
06 Mar 2018
Les mer
Marte Bøe - Verifisert kunde
Ca. 1.75 og rundt 80kg, supergod turbukse! Godt stoff og lufting. Stram nok til å sitte godt på utn belte og stretchy nok til å kunne sitte behagelig
09 Mar 2018
Les mer
Trude - Verifisert kunde
Likte buksen så godt at jeg har bestilt en til i en annen farge :) Jeg er ca 168 cm høy og veier ca 56 kg. Kjøpte str S og den passet utmerket.
13 Mar 2018
Les mer
Bente Anita - Verifisert kunde
Fin passform og god å ha på, men litt liten i størrelsen. Bra lengde, men noe trang over rompe og lår. Jeg bruker str M og bestilte M. Vekt 60 kg og lengde 163cm. Jeg synes en turbukse skal være romslig.
14 Mar 2018
Les mer
Show all
Størrelse