100% FORNØYDGARANTI
FRI FRAKT OVER 1500KR
365 DAGERS ÅPENT KJØP
FRI BYTTE
466,- 549,-

Skagastøl Turbukse Herre Rusty Orange

Størrelse

Skagastøl er en fantastisk tur/fritidsbukse produsert i en kombinasjon av NFUltra1000 og NFActiveStretchV2 som gjør den meget slitesterk og fleksibel. Vindtett og vannavstøtende. 

  • Stretchstoff:  90% nylon/10% spandex
  • Forsterkede partier: 65% polyester/35% bomull
  • 2stk romslige lommer i front
  • 2stk Sidelommer
  • Justering i bunn på buksebein
  • Strikk i livet
  • Lissekrok
  • Ventilasjon på innsiden av lår

Normal i størrelse. Se størrelseskart for sikkerhets skyld.

Skagastøl er en fantastisk tur/fritidsbukse produsert i en kombinasjon av NFUltra1000 og NFActiveStretchV2 som gjør den meget slitesterk og fleksibel. Vindtett og vannavstøtende. Kan vokses inn for ekstra gode vannavstøtende egenskaper.

Buksen kan brukes til en rekke aktiviteter som blant annet lange turer i skog og mark, klatring, fiske, jakt etc. Buksen er utstyret med flere praktiske detaljer som gjør at den passer til bruk stort sett hele året. Fleksibel strikk i livet gjør at den tilpasser seg godt rundt livet, og de fleksible partiene i sort gjør at den føles like behagelig ved store bevegelser.

Lufting på innsiden av lår er meget praktisk på varmere dager. En rekke lommer til oppbevaring av mobil, nøkler, kart etc. Normal i størrelse. Se størrelseskart for sikkerhets skyld.

Linda Ø - Verifisert kunde
Fin bukse, normal passform
28 Aug 2017
Les mer
Snøfrid E - Verifisert kunde
Veldig stor i størrelse. Behagelig og god bukse
07 Sep 2017
Les mer
Pål S - Verifisert kunde
Veldig godt fornøyd , rask levering
23 Sep 2017
Les mer
Helmer - Verifisert kunde
Er normalbygd og 180 cm høy. Bestilte størrelse medium som passet bra:) Rask levering!
25 Oct 2017
Les mer
Arne Otto - Verifisert kunde
Dette var ei overraskende god og fin bukse til prisen. Er 1.84 og 95 kg og kjøpte XL den har svært god passform, om noe så kanskje den er litt lang og beina, men ikkje noe som gir problem.
24 Nov 2017
Les mer
Raymond - Verifisert kunde
Kjøpte denne i størrelse L. Jeg er 183 høy og normalt bygd (83 kilo). Buksa sitter perfekt. Den er lett og behagelig. God lufting og praktiske lommer. Hempe nederst for å feste i skolissen. Har gått i snykov og regn uten at vann trekker gjennom (jeg har ikke behandlet den med voks). Har tilsvarende bukser fra Stormberg og Bergans som koster mye mer, men kan ikke si jeg kan peke på noen av dem som bedre enn denne.
28 Nov 2017
Les mer
Jan - Verifisert kunde
Jeg er 184cm høy og 82kg.jeg valgte str.M og den passet perfekt.er godt fornøyd med produktet. Jan
08 Dec 2017
Les mer
Maja - Verifisert kunde
Fin bukse, en anelse mindre størrelse enn vanlig.
19 Feb 2018
Les mer
Kyrre - Verifisert kunde
Mann. Mine mål: 177/89, mitt valg herre L, passformen i buksene er meget bra. Plagget er bedre en forventet. Dame. Hennes mål: 165/58, hennes valg dame M, passformen er helt perfekt. Opplevelsen av handelen er god på alle punkt. Presentasjonen av produktene på nett er god. Godt gjennomført konsept.
03 Mar 2018
Les mer
Show all
Størrelse